Meer onderwerpen vindt u door op de menubalk hierboven op Rundvee te klikken.

Rundvee

Het gebruik van eerste keus mastitis injectoren

Onlangs zijn op de Nederlandse markt eerste keus mastitis injectoren verschenen. Otlis Sampimon (Zoëtis) heeft een presentatie gehouden over het gebruik van deze middelen. Wanneer moet ik een eerste keus middel gebruiken? Zijn deze middelen geschikt voor alle soorten mastitis? Dit zijn slechts 2 vragen die op deze avond onder andere behandeld zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om deze presentatie bij te wonen, dan praten wij u graag even bij. Neem hiervoor even contact op met de praktijk tijdens de openingstijden.

Salmonella workshop

Dinsdag 20 december is er een Salmonella workshop georganiseerd. In deze workshop zijn alle belangrijke aspecten omtrent de aanpak van deze lastige aandoening aan bod gekomen. Heeft u deze workshop nog niet gevolgd en wilt u bij een volgende gelegenheid wel aanwezig zijn, dan kunt u zich bij de praktijk opgeven. Bij voldoende belangstelling is het dan misschien toch nog mogelijk een workshop te organiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alle Oostindjer (oostindjer@dapmarum.nl). Ook kunt u telefonisch contact opnemen via de praktijk (0594-641600)

hond golden retriever goldenretriever marum-grootegast

Bestellingen

Medicijnen voor landbouwvee en huisdieren.

kat poes katten poezen dierenkliniek

Openingstijden

Openingstijden, consult, spreekuren.

paard dapmarum dap marum

Afspraak maken

Bekijk onze agenda.

paarden paardenkudde hengsten merries hengst merrie

Nieuws

Interessante artikelen omtrent DAP Marum