Voer

Kat klimmen klimpaal krabpaal

Wellicht weet u al dat wij speciale voeding verkopen voor honden en katten met specifieke problemen als bijvoorbeeld nierfalen, blaasgruis of overgevoeligheid/allergie.

Echter ook voor de gezonde hond en kat hebben wij de beste voeders in ons assortiment. Deze voeders helpen uw hond en kat in de beste conditie te houden en zo goed als mogelijk te beschermen tegen ziekten.

Ook de wat minder grote problemen zoals een doffe vacht of slecht verharen, een iets overgevoelige maag of darmen, haarballen of een neiging tot overgewicht kunnen vaak met een geschikt voer worden verholpen. Mocht u of uw huisdier onverhoopt toch niet tevreden zijn over het voer, dan kunt u het voer bij ons terugbrengen en ontvangt u het aankoopbedrag weer terug.

Sommige produkten hebben wij niet standaard op voorraad. Als u echter van tevoren even belt, kunnen wij ervoor zorgen dat het voer meestal binnen 2 werkdagen voor u klaarligt. U kunt voor advies of het halen van voer op de volgende tijden bij ons terecht:

Marum: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.

In Grootegast en Bakkeveen kunt u voor het afhalen van voer terecht tijdens de spreekuren of volgens afspraak. Wel willen wij u vragen liefst een dag van tevoren dit telefonisch (0594-641600) aan ons door te geven. Voor een telefonisch advies graag tussen 8 en 9 uur ‘s ochtends bellen.

VoerHill’s Science Plan is een assortiment hoog kwalitatief voer voor de gezonde hond en kat. Hierin is een ruime keuze aan verschillende voersoorten zodat er maatwerk voor iedere hond en kat geleverd kan worden. Zo zijn er voeders voor puppies en kittens, volwassen (1 tot 7 jaar oud) en oudere (vanaf 7 jaar oud) honden en katten. Daarnaast kan er specifiek “gestuurd” worden op bijvoorbeeld bepaalde problemen maar natuurlijk ook op het optimaal gezond houden van uw hond en kat. Graag willen wij u (vrijblijvend) behulpzaam zijn bij het zoeken van het meest geschikte voer voor uw hond of kat.