Meer onderwerpen vindt u door op de menubalk hierboven op gezelschapsdieren te klikken.

Gezelschapsdieren

Sterilisatie/kastratie aktie voor de kat verlengd t/m maart!

Net zoals voorgaande jaren organiseert dierenkliniek Marum weer de sterilisatie/kastratie aktie voor de kat. Omdat het een goede zaak is om overbevolking van de asiels te voorkomen doordat er ongewenste nestjes worden geboren wil de Dierenkliniek Marum-Grootegast graag het onvruchtbaar maken stimuleren. Dit doen we door een korting te geven. U gaat op deze manier gelijk het krolse gedrag en het sproeien tegen.

U kunt eventueel gelijk uw kat laten chippen zodat uw kat, mocht deze gevonden worden na vermissing, u snel op de hoogte kunt worden gebracht. Dit is met name handig als uw kat diergeneeskundige zorg nodig zou hebben en wij u zodoende snel kunnen bereiken voor overleg.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0594-641600.

Voor meer informatie klikt u hier.

Gratis puppy/kitten consult

Wanneer uw pup/kitten 4 à 5 maand oud is, bieden wij u, als extra service, gratis een Groeibegeleidingsprogramma aan. Dit noemen we: Puppy/kitten Consult.
Dit betekent dat een van onze assistentes u en uw huisdier begeleiden tijdens de groeiperiode, de belangrijkste periode in zijn eerste levensjaar.

Tijdens de bezoeken wordt gekeken en bijgehouden hoe snel uw huisdier groeit, en of hij zich goed ontwikkelt. U krijgt de nodige informatie over voeding, opvoeding/cursus, ontwormen/ontvlooien en verzorging van uw huisdier.

Indien u graag zou willen deelnemen, dan kunt u het beste telefonisch met ons contact opnemen. Eventueel kunt u een mailtje met uw adres, telefoonnummer en mailadres sturen waarna wij met u contact kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Na inschrijving ontvangt u een puppy/kitten-pakket dat u bij de praktijk kunt ophalen.

Een gebitscontrole is niet onverstandig!

U kunt het beste telefonisch met ons contact opnemen. Eventueel kunt u een mailtje met uw adres, telefoonnummer en mailadres sturen waarna wij met u contact kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Tel: (0594) 64 16 00

Er is de laatste tijd veel ongerustheid over de vermeende (ernstige) bijwerkingen van Bravecto. Ook wij hebben enkele effecten gezien die niet echt bewijzend waren en sommige die later toch op een misverstand bleken te berusten.

Wij hebben wel gezien dat de werking zeer efficiënt was aangaande de vlooien en teken.

Aangezien wij geen uitsluitsel kunnen geven over de veiligheid van het middel Bravecto willen wij u attenderen op de site van de producent MSD zodat u ook hun kant van de vermeende bijwerkingen van Bravecto kunt vernemen.

Heeft uw huisdier het juiste lichaamsgewicht?

Vermoedt u van niet, dan hebben wij de oplossing voor u:

Het SPECIFIC® Gewichtsmanagement Programma voor hond en kat

 Stap 1: Bepalen gewicht en voedergift

 Stap 2: Afvallen

√ Stap 3: Op gewicht blijven

Met behulp van het computerprogramma en speciale voeding begeleiden we uw huisdier naar een optimaal lichaamsgewicht.

Meer weten of direct inschrijven? Neem gerust contact met ons op.

Vermist of gevonden

HD foto’s

Indien u van plan bent een nestje te fokken en er officiële HD foto’s gemaakt moeten worden kunt u dat bij ons laten doen.

Wel willen wij u vragen vooraf een account aan te maken bij “De Raad van Beheer” zodat de registratie van de foto’s op uw naam kan plaatsvinden.

Senioren

senior kat seniorenmaand
hond golden retriever goldenretriever marum-grootegast

Bestellingen

Medicijnen voor landbouwvee en huisdieren.

kat poes katten poezen dierenkliniek

Openingstijden

Openingstijden, consult, spreekuren.

paard dapmarum dap marum

Afspraak maken

Bekijk onze agenda.

paarden paardenkudde hengsten merries hengst merrie

Nieuws

Interessante artikelen omtrent DAP Marum