Meer onderwerpen vindt u door op de menubalk hierboven op gezelschapsdieren te klikken.

Gezelschapsdieren

Chocolade vergiftiging bij honden

Indien uw hond chocolade heeft gegeten kan dit giftig voor uw hond zijn. Wat hierbij telt is de hoeveelheid van de stof Theobromine die opgenomen is. Deze verschilt met de soort chocolade.

Om een inschatting van de giftigheid voor uw hond te kunnen maken kunt u de “Chocolate Toxicity Calculator” gebruiken.

Kattenziekte (Panleucopenie)

Regelmatig steekt de aandoening kattenziekte de kop weer op. Het betreft een virusziekte waarbij de kat ernstig ziek wordt en veelal sterft.

U kunt gemakkelijk voorkomen dat uw kat deze ernstige ziekte oploopt door uw kat te laten vaccineren. In het normale vaccinatieschema dat wij hanteren zit ook altijd de vaccinatie tegen kattenziekte.

Gratis puppy/kitten consult

Wanneer uw pup/kitten 4 à 5 maand oud is, bieden wij u, als extra service, gratis een Groeibegeleidingsprogramma aan. Dit noemen we: Puppy/kitten Consult.
Dit betekent dat een van onze assistentes u en uw huisdier begeleiden tijdens de groeiperiode, de belangrijkste periode in zijn eerste levensjaar.

Tijdens de bezoeken wordt gekeken en bijgehouden hoe snel uw huisdier groeit, en of hij zich goed ontwikkelt. U krijgt de nodige informatie over voeding, opvoeding/cursus, ontwormen/ontvlooien en verzorging van uw huisdier.

Indien u graag zou willen deelnemen, dan kunt u het beste telefonisch met ons contact opnemen. Eventueel kunt u een mailtje met uw adres, telefoonnummer en mailadres sturen waarna wij met u contact kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Na inschrijving ontvangt u een puppy/kitten-pakket dat u bij de praktijk kunt ophalen.

Een gebitscontrole is niet onverstandig!

U kunt het beste telefonisch met ons contact opnemen. Eventueel kunt u een mailtje met uw adres, telefoonnummer en mailadres sturen waarna wij met u contact kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Tel: (0594) 64 16 00

Vermist of gevonden

HD foto’s

Indien u van plan bent een nestje te fokken en er officiële HD foto’s gemaakt moeten worden kunt u dat bij ons laten doen.

Wel willen wij u vragen vooraf een account aan te maken bij “De Raad van Beheer” zodat de registratie van de foto’s op uw naam kan plaatsvinden.

Senioren

senior kat seniorenmaand
hond golden retriever goldenretriever marum-grootegast

Bestellingen

Medicijnen voor landbouwvee en huisdieren.

kat poes katten poezen dierenkliniek

Openingstijden

Openingstijden, consult, spreekuren.

null

Afspraak maken

Bekijk onze agenda.

null

Nieuws

Interessante artikelen omtrent DAP Marum