Paarden

Paard Paardenhoofd Paardenhaar

Equinoord paardenpraktijk gaat verder als D.A.C. Equinoord

 

Op 1 april 2021 is het paardengedeelte van Dierenkliniek Marum-Grootegast (Equinoord paardenpraktijk) samen gegaan met het paardengedeelte van D.A.C. Stellingwerven (Oosterwolde en Noordwolde) onder de naam D.A.C. Equinoord.

 

Door dit samengaan is er een paardenpraktijk ontstaan die u nog beter van dienst kan zijn doordat door de samenvoeging de kennis en mogelijkheden op het gebied van de paardengeneeskunde op een nog hoger niveau kunnen worden gebracht.

 

De paardenartsen van Dierenkliniek Marum-Grootegast zullen nu vanuit deze nieuwe organisatie werken. De verantwoordelijkheid van de nieuwe organisatie valt onder D.A.C. Stellingwerven.

 

Voor vragen kunt u altijd telefonisch terecht op het u bekende nummer 0594-645252. U krijgt dan tijdens de openingstijden de assistente van D.A.C. Equinoord aan de lijn. Tijdens de dienst krijgt u rechtstreeks één van de paardenartsen aan de lijn.

 

Dierenkliniek Marum-Grootegast hoopt dat u tevreden bent met deze stap om u nog beter van dienst te zijn. Het kan zijn dat er in de aanloopfase sommige zaken nog niet optimaal lopen. Wij proberen dit voor u zo goed mogelijk op te lossen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

 

Voor uw andere huisdieren kunt u natuurlijk nog steeds terecht bij Dierenkliniek Marum-Grootegast om u en uw huisdier van de beste zorg te voorzien!

Wij zijn gewoon te bereiken op telefoonnummer 0594-641600

 

Klik hier om te navigeren naar D.A.C. Equinoord.