Bestellingen

GEZELSCHAPSDIEREN

Voor bestellingen van voer, worm- en vlooienmiddelen en herhaalrecepten zoals hart- en epilepsie medicatie (waarvoor u al bij de dierenarts bent geweest) kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17.30 uur. Wij kunnen dan even kijken of het bewuste artikel op voorraad is en wanneer u het kunt ophalen op de locatie van uw keus.

LANDBOUWHUISDIEREN

Veehouders zonder een (geldig) Bedrijfs Behandel Plan (BBP) kunnen ons bellen tussen 8 en 9 uur. Hierbij kan bepaald worden of voor de medicijnen die u nodig heeft een visite noodzakelijk is.

Veehouders met een geldig (minder dan een jaar geleden gemaakt) Bedrijfs Behandel Plan kunnen ons bellen tussen 8 en 9 uur of de bestelling doorgeven via het bestelformulier op deze site.

Bestellingen voor 9.00 uur doorgegeven staan in Marum klaar na 13.00 uur.

Indien u de medicijnen in Grootegast of Bakkeveen klaar wilt laten zetten, dan staan deze er na 13.30 uur. (graag wel voor 18.00 uur ophalen)

Varkenshouders kunnen hun bestellingen doorgeven met het app-formulier. Wij zullen deze bestelling binnen 2 werkdagen (indien voor 12 uur ’s middags besteld meestal de volgende werkdag) met de koerier bij u bezorgen. Ook kunt u het in Marum halen. Bij spoed altijd even bellen (0594-641600 of uw dierenarts). Ook kunt u voor de bestelling gebruik maken van het bestelformulier op deze site.

Door in te loggen verklaart u in het bezit te zijn van een geldig (minder dan een jaar oude) Bedrijfs Behandel Plan (BBP) en alleen die medicijnen te bestellen die op het BBP staan behorende bij het UBN. Tevens wordt er geen grotere voorraad medicijnen aangelegd dan volgens de huidige regelgeving mag.

Uw gebruikersnaam is uw UBN nummer

U kunt de bestelformulieren gebruiken na ingelogd te zijn.

Nog geen login? Registreer u dan direct:   Registreer