Bestellingen

GEZELSCHAPSDIEREN

Voor bestellingen van voer, worm- en vlooienmiddelen en herhaalrecepten zoals hart- en epilepsie medicatie (waarvoor u al bij de dierenarts bent geweest) kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17.30 uur. Wij kunnen dan even kijken of het bewuste artikel op voorraad is en wanneer u het kunt ophalen op de locatie van uw keus.

LANDBOUWHUISDIEREN

Veehouders zonder een (geldig) Bedrijfs Behandel Plan (BBP) kunnen ons bellen tussen 8 en 9 uur. Hierbij kan bepaald worden in overleg met de dierenarts of voor de medicijnen die u nodig heeft een visite noodzakelijk is.

Veehouders met een geldig (minder dan een jaar geleden gemaakt) Bedrijfs Behandel Plan kunnen ons bellen tussen 8 en 9 uur en de bestelling doorgeven voor zover de bewuste medicijnen in het BBP staan. Voor medicijnen die niet in het BBP staan zal eerst overlegt worden met de dierenarts.

Bestellingen voor 9.00 uur doorgegeven staan in Marum klaar na 13.00 uur.

Indien u de medicijnen in Grootegast of Bakkeveen klaar wilt laten zetten, dan staan deze er na 13.30 uur. (graag wel voor 18.00 uur ophalen)

 

Varkenshouders kunnen bij voorkeur hun bestellingen doorgeven  met behulp van een voor u op maat gemaakt app-formulier waarvan u na invulling een foto neemt. Ook kunt u ons tijdens de openingstijden bellen (0594-641600). Mocht u nog niet beschikken over een app formulier of wilt u deze laten aanpassen? Stuurt u dan even een app naar 06-27326311 met uw naam, adres en ubn nummer. Dit 06 nummer is uitsluitend voor app berichten.