Voor gezelschapsdieren zijn er meerdere verzekeringen mogelijk. Vaak zijn dit niet heel goedkope verzekeringen, dus u moet eerst bedenken of u uw huisdier wilt verzekeren.

Kunt en wilt u het risico zelf dragen dat  uw huisdier tegen hoge medische kosten oploopt? Dit kan tot honderden of zelfs duizenden euro’s belopen. Gelukkig gebeurt dit niet heel vaak, maar bedenk nu alvast of u bereid (en in staat) bent deze kosten te dragen. Ook kunt u er voor kiezen een niet meest optimale of andere keuze te maken die minder prijzig is.

Als het antwoord is dat u altijd de meest optimale zorg wilt en niet het risico wilt lopen dat u voor hoge kosten wordt gesteld dan is het afsluiten van een verzekering een optie. U weet wat u per maand kwijt bent.

Helaas sluiten verzekeringsmaatschappijen bepaalde aandoeningen uit. Hierdoor kunnen zij de premie laag houden. Bekijk de polis dus goed voordat u hem afsluit om te bekijken of alles wat u wilt verzekeren is inbegrepen.

Om u te helpen de verzekering die het best bij u past te vinden kunt u gebruik maken van de tool op deze pagina. Deze tool wordt u aangeboden door Vergelijkdirect.com. Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke wijze verschillende verzekeraars op basis van prijs, dekkingen en voorwaarden. Hiervoor hebben zij in Nederland een AFM vergunning.

Loading poll...